کاپ کیک شکلاتی

جمعه نهم دی 1390

این کاپ کیک های من داستانی دارند برای خودشون.

روز عید غدیر قرار بر این شد تا شیرینی مناسبی درست کنم در تعداد زیاد

برای محل کار جناب همسر.

منهم این مدل کاپ کیک رو انتخاب کردم به تعداد 400 عدد!!!

و دست به کار شدم و در مجموع مواد اولیه مندرج در دستور رو 33 برابر کردم!

توضیحات رو با اندکی تغییر از زبون خوده شف طیبه میذارم براتون:

اونايي كه تو خط كيك شكلاتي هستن ميدونن كه هر مدلش يه طعم و بافتي داره.

تنوعش خيلي زياده و فقط كافيه كه يك گرم از موادش رو كم و زياد كنيم تا يه مدل

كيك ديگه بدست بياد. اين مدل كيك از اوناييشه كه پوكند و توي دهن پودر ميشن.

يعني يكي از مدلهاي مورد علاقه من (مگه مدليش هم هست كه من دوست نداشته باشم؟)



كره 110 گرم


شكر 2/1 ليوان


وانيل 2/1 ق چ


تخم مرغ 3 عدد


شكلات تلخ 60 گرم


شير 4/1 ليوان


آرد 1 ليوان


بيكينگ پودر 4/1 1 ق چ


ابتدا شکلات رو به روش بن ماری یعنی روی بخار کتری و یا

سماور ذوب کنین.

حواستون باشه حتی ذره ای آب و یا بخار داخل شکلاتتون نشه

چون حتماً شکلاتتون سفت میشه و دیگه به دردتون نخواهد خورد.

فر رو روي درجه 180 سانتيگراد 350 فارينهايت قرار بديد.

كره بايد نرم ولي سرد باشه. كره و شكر و وانيل رو خوب هم ميزنيم

تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه ميكنيم. هر كدوم رو كه اضافه كرديم
بايد حسابي همش بزنيم. خوب هم زدن تخم مرغ تاثير بسيار زيادي
 روي كيفيت كيك داره

بايد يك كرم نرم و يكنواخت بدست بياريم
شكلات رو كه تا الان ديگه سرد شده به مخلوط اضاضه ميكنيم.و خوب هم ميزنيم تا يكنواخت شهبعد شير رو اضافه ميكنيم

آرد و پودر كاكائو هميشه بايد الك بشنو بعد با بيكينگ پودر ويسك شنحالا آرد رو به مخلوط اضافه ميكنيم و هم ميزنيم

بعد از این مواد داخل قالب میریزیم به اندازه ای که یک سوم قالب
خالی بمونه.
و ميذاريمش توي فر. مدت زمان پخت 20 تا 25 دقيقهو يا تا زماني كه تستر تميز بيرون بياد. از 20 دقيقه چكش كنيد و
بيشتر از 25 دقيقه هم نذاريد بپزه. اصلا واسه كاپ كيك همون 20 دقيقه
كافيه. واسه كيك زمانش متناسب با سايز قالب افزوده ميشه



اینم 400 کاپ کیک شکلاتی من







برای تزئین هم از گانش استفاده کردم.





وم روی گانش یک شکوفه با خامه





و روی شکوفه خامه ای هم کمی شکلات رنده شده









تهیه گاناش

برای تهیه گاناش نیاز داریم به 100 گرم خامه که فرقی نداره خامه صبحانه

یا خامه قنادی به اضافه 200 یا 250 گرم شکلات رنده شده.

به این ترتیب که ابتدا خامه رو در ظرفی ریخته و روی گاز میذاریم تا به جوش بیاد

بعد از روی حرارت برداشته شکلات رنده شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم

تا با گرمای خامه شکلات ها ذوب بشن.

باید سس یکدستی به دست بیاد.

اگر دیدید شکلات در خامه گلوله شده دوباره ظرف رو برای لحظاتی روی حرارت بگذارید.

فقط باید دقت داشته باشید چون شکلات خیلی زود میسوزد.

وقتی هم از حرارت افتاد  گاناش رو روی کیک و یا کاپ کیک بدید.

منبع:
mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=242&start=70



+ ساعت 21:52 نويسنده کدبانو(راحله) |