X
تبلیغات
آشپزی هنر عشق است - تزئین کیک با ژله و آگار آگار

تزئین کیک با ژله و آگار آگار

یکشنبه بیست و سوم بهمن 1390

در ابتدا نیاز داریم به یک کیک اسفنجی و یا شیفون که من

مثل همیشه از یک کیک شیفون 4 تخم مرغی در یک قالب 24 سانتی

استفاده کردم.


کیک شیفون: 

http://ashpazkhooneyeroyaee.blogfa.com/post-2.aspx


کیک رو از وسط دو قسمت کردم و روی لایه ی اول رو خامه مالیدم

و کمی هم بلغور گردو.

البته میشه موز و آناناس هم استفاده کرد.

و بعد لایه دوم رو گذاشتم و سطح رو و همه ی اطراف کیک رو با خامه

پوشش دادم.

و بعد با کمک ماسوره که میتونه هر ماسوره ای باشه مطابق

سلیقه ی شما که من از ماسوره ی معروف  2D که عاشقشم!!

در اطراف کیک خطوطی صاف رو از پایین به بالا کشیدم.

و در پایین کار هم شکوفه هایی با همون ماسوره برای زیبایی بیشتر

زدم.

و روی سطح کیک هم با همون ماسوره دو ردیف شکوفه زدم.

دقیت کنید شکوفه ها باید دقیقاً کنار هم باشند چون در غیر این صورت

بعد از ریختن ژله روی کیک ژله ها از لابلای شکوفه ها به پایین سرازیر

خواهند شد که از تمیزی کار شما کاسته خواهد شد.

ژله ی آگار آگار رو آماده میکنیم.

آگار آگار پودری سفید رنگه که در فروشگاههای لوازم قنادی موجود هست.

و برای تزئین روی کیک و یا شیرینی های تر به همرا میوه بهترین

گزینه س.

چون هم بیرنگه و هم مزه ی خاصی نداره و شما بنا به ذائقه و

سلیقه تون میتونید اسانس و رنگ مورد نظر رو بهش اضافه کنید.

همچنین وقتی برای تزئین کیک و یا شیرینی از میوه استفاده میکنید

این ژله باعث میشه میوه ی روی کیک براق باشه و تا زمان سرو زیبایی

خودش رو داشته باشه.

و از همه مهمتر این هست که نسبت به ژله های معمولی خیلی زودتر

میبنده و زود سفت میشه.

برای تهیه ی آگار آگار نیاز داریم به:

شکر: 150 گرم

آب : 1 لیوان

آگار آگار: 1 قاشق چای خوری

اسانس و رنگ دلخواه

همه ی مواد رو با هم ترکیب کرده روی حرارت مستقیم قرار میدهیم

و هم میزنیم تا به جوش آید.

و از زمان جوش 2 دقیقه زمان نیاز دارد تا آماده استفاده شود.

وقتی از روی حرارت برداشته شد هم میزنیم تا سرد شود

و کمی خودش را بگیرد

البته این مقدار گفته شده بنا به بزرگی و کوچکی کار کم و یا زیاد میشود.

در این فاصله میوه ها رو روی کیک چیدم


و زمانیکه آگار آگار سرد شد اونو خیلی آروم روی میوه ها ریختم

و در نهایت:





نوش جون!

+ ساعت 10:32 نويسنده کدبانو(راحله) |