باقلوا با خمیر یوفکا

یکشنبه هجدهم تیر 1391

خمیر یوفکا خمیریست بسیار نازک که به صورت آماده در

فروشگاهها به فروش میرسد.

 

در اصل این خمیر محصول کشور ترکیه هست که باقلواهای ترکی و استانبولی

با این خمیر تهیه می شوند.

البته خمیر یوفکا یا فیلو در ایران هم تهیه می شود.

کار با این خمیر خیلی راحت تر نسبت به خمیر های خونگی انجام میشه

ولی من فکر میکنم طعم و مزه ی باقلوا با خمیرهای خونگی خیلی بهتر و

خوشمزه تره.

روش تهیه رو مثل باقلوای سنتی انجام دادم.

http://ashpazkhooneyeroyaee.blogfa.com/post-64.aspx

 

لابلای خمیر ها تا جایی که امکان داشت با کره چرب کردم.

از مغز بادام برای این باقلوا استفاده کردم.

و روش تهیه هم مثل باقلوا در صفحه ی قبل هست

بعد از پخت

وقتی نیمی از شهد رو ریختم در ظرفو بستم و 6 ساعت بهش استراحت دادم

و بعد از اضافه کردن قسمت دوم شهد

و در نهایت

 

در اینجا هم درست مثل دستورات قبل عمل کردم

خمیر یوفکا و یک قالب گرد ۲۴ سانتی

برای همین هم فقط مراحل کار رو به صورت تصویری براتون میگذارم.

 

از ترکیب مغز گردو و پودر قند استفاده کردم

 

 

 

 

دمای فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد

زمان پخت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه

 

 

 

و اینهم باقلوا لقمه با خمیر یوفکا

 

 

 

 

 

 

 

 

نوش جان!

+ ساعت 12:2 نويسنده کدبانو(راحله) |