ژله بستنی

دوشنبه هفتم آذر 1390

برای تهیه این ژله به یک بسته ژله با هر مزه ای که دوست دارید

نیاز داریم .

 3 چهارم لیوان آب جوش

یک لیوان بستنی

ولی خودم به جای یک لیوان بستنی از یک دوم لیوان بستنی و یک دوم

لیوان شیر استفاده میکنم.

چون بستنی به تنهایی باعث شیرینی بیشتر دسر میشه.

روش تهیه:

ابتدا 3 چهارم لیوان آب جوش تهیه میکنیم و ژله رو درون اون میریزیم

و کاملاً حل میکنیم.

اگر دانه های ژله خوب حل نشدند میتونید ظرف رو روی بخار کتری بگذارید

تا ژله به خوبی در آب حل بشه.

بعد کمی زمان نیازه تا ژله خنک بشه ولی نبنده.

باید هم زده بشه تا از زیر شروع به بستن نکنه.

بعد هم ژله سرد شده رو درون مخلوط کنی بریزید و یک دوم لیوان  بستنی و

یک دوم لیوان شیر رو هم اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.

بعد هم درون قالب مورد نظر و داخل یخچال بگذارید.

این دسر به خاطر وجود بستنی زودتر از ژله های دیگه میبنده.

نکته: برای اینکه ژله بعد از آماده شدن راحت از ظرف جدا بشه بهتره

قالب رو قبل از انجام کار فقط خیس کنید و در فغریزر قرار بدید

و بعد از آماده شدن مواد اونو از فریزر خارج کرده و مواد دسر رو درون اون بریزید.

بعد از آماده شدن دسر هم کافیه اونو برای لحظاتی خیلی کوتاه توی آب گرم

(دقت کنید جوش نباشه) قرار بدید تا ژله از ظرف جدا بشه.

ظرفی رو هم که قراره ژله رو درون اون برگردونید بهتره کمی خیس کنید

تا اگر ژله به صورت کج درون ظرف افتاد به راحتی بتونید  اونو جابجا کنید.

ژله بستنی توت فرنگی


ژله بستنی پرتقالی



حتی میتونید این ژله رو روی پایه بیسکوئیت و .کره که در مبحث

چیز کیک براتون گفتم درست کنید.






در این مدل از دو رنگ ژله لیمویی و پرتقالی استفاده کردم.


و اینهم ژله بستنی آناناسی که خیلی مورد اسقبال قرار گرفت


+ ساعت 13:2 نويسنده کدبانو(راحله) |