X
تبلیغات
آشپزی هنر عشق است - شيريني تر

شيريني تر

جمعه بیست و یکم مهر 1391

رولت ساده با دستور خانم طوروسيان از هنر آشپزي


مواد لازم:

آرد .............100گرم

نشاسته ذرت.............25 گرم

بكينگ پودر............1/4 ق چ

تخم مرغ خنك..............5عدد

پودر قند...........125 گرم

وانيل و نمك .............كمي

روش تهيه:

ابتدا سفيده و زرده را از هم جدا ميكنيم.

زرده ها را با نيمي از پودر قند و وانيل ميزنيم

تا كاملا سفيد و كشدار شود

سفيده را ميزنيم تا كمي پف كند سپس نيمي ديگر پودر قند را به آرامي به سفيده اضافه ميكنيم

و ميزنيم تا كاملا پف كند

بعد سفيده را به زرده اضافه كرده

و به آرامي و به حالت دوراني با هم تركيب ميكنيم

آرد و بكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط كرده و الك ميكنيم

و بعد به سفيده و زرده اضافه ميكنيم

و به آرامي همه ي مواد را با هم تركيب ميكنيم.

كف سيني فر كه بهتره قالبي باشه در ابعاد 20 در 30 كاغذ روغني يا

كاهي پهن ميكنيم

مواد را به آرامي روي كاغذ ريخته و روي آنرا صاف ميكنيم

و در فري كه از قبل با درجه ي 200 سانتيگراد به مدت 10 دقيقه قرار ميدهيم

چون ميخواستم شيريني تر شكلاتي هم داشته باشم يه سيني رولت هم با

اين دستور كه از پرتال مامي سايت از بهار گل عزيز هست درست كردم

رولت شكلاتي

مواد لازم:

آرد...........85 گرم

شكر.............110گرم

بكينگ پودر............1/4 ق چ

آب جوش..........1/2 استكان كوچك

كاكائو............20 گرم

تخم مرغ............4عدد

در اين روش هم ابتدا زرده و سفيده را از هم جدا ميكنيم

زرده با نيمي از شكر ميزنيم تا سفيد و كشدار شود

بعد آب جوش را اضافه ميكنيم و ميزنيم تا حجمش دو برابر شود

سفيده رو هم كمي ميزنيم و بعد نيمي ديگر شكر را اضافه ميكنيم و ميزنيم تا كاملا پف كند و فرم بگيرد

سفيده را به زرده اضافه كرده و دوراني هم ميزنيم

آرد و پودر كاكائو و بكينگ پودر رو هم با هم مخلوط و الك ميكنيم

و به سفيده و زرده اضافه ميكنيم

و به آرامي همه ي مواد را با هم مخلوط ميكنيم

و در سيني كه كف آنرا با كاغذ روغني يا كاهي پوشانده ايم ميريزيم

دماي فر:190 درجه سانتيگراد                 مدت پخت:10 تا 15 دقيقه

بعد از پخت رولت ساده

رولت رو از وسط به دو قسمت تقسيم ميكنيم

روي يك قسمت رو كاملا با خامه ي فرم گرفته پوشش ميدهيم

و قسمت دوم را روي قسمت اول قرار ميدهيم

و روي كل شيريني رو خامه ميدهيم و در ابعاد مورد نظر برش ميدهيم

تزئين شيريني كاملاً سليقه ايست در اينجا روي نيمي از شيريني ها

شكوفه ي ساده گذاشتم به همراه بري لوي قرمز و يك خلال پسته

و روي بقيه ي شيريني هاي ساده كمي پودر قهوه الك كردم و باز هم

يك شكوفه با خامه ساده گذاشتم

و شيريني هاي شكلاتي رو هم مثل ساده به دو نيم كردم و بين دو لايه خامه ي

شكلاتي پوشش  دادم

و بعد از خامه كشي همه ي شيريني روي نيمي از شيريني ها كمي گاناش ريختم

و روي گاناش هم يك شكوفه با همون خامه ي شكلاتي گذاشتم

و در انتها



نوش جان!



+ ساعت 20:32 نويسنده کدبانو(راحله) |